Bestellen & betalen

Bestellen van een Biminitop met of zonder extra's, gaat vrij eenvoudig. Bij de desbetreffende catalogus ziet u de knop "Bestellen" staan. Deze knop brengt u naar het juiste bestelformulier. 

U komt in het desbetreffende formulier:   

  1. Het formulier is zodanig opgezet als u geen keuze maakt is deze "Niet van toepassing of NVT" of "0". 
  2. Als u alle keuzes heeft ingevuld die van u van toepassing zijn, vult u uw persoonlijke gegevens in.
  3. Als u alles heeft ingevuld en gecontroleerd druk op verzend/ 
  4. U ziet een verzonden formulier. U ontvangt een automatisch bericht op uw scherm dat uw verzonden formulier goed is ontvangen.
  5. Binnen 24 uur ontvangt u een orderbevestiging/factuur. Deze kunt u binnen 14 dagen voldoen. Betaal het verschuldige bedrag als u een factuur heeft ontvangen! 
  6. Voldoet u deze niet, vervalt de order automatisch. Betaalt u binnen 14 dagen, wordt uw order verzonden en ontvangt u track & trace code.

Mocht het product niet op voorraad zijn ontvangt u een bericht van ons en vervalt stap 5 en 6. Dit bericht kan er email of in het vervolgscherm worden weergegeven. 

Wilt u eerst een prijsopgave, kunt u ons mailen via ons mailadres


Betalen
Betalen gaat bij Biminitopservice ook eenvoudig. U maakt het geld over met de "orderreferentie" als betaalreferentie.  Hierdoor zien wij dat u heeft betaald en kunnen wij starten met het verzenden van uw order. Andere betaalmogelijkheden hebben wij niet dan simpel overschrijven naar onze rekening. 

Wist u dat wij als ondernemer soms behoorlijke tarieven moeten betalen voor PayPal en andere betaalmethoden? Wij doen daar niet aan mee. Hierdoor bieden wij "scherpe" prijzen aan en hoeven wij deze kosten ook niet aan u door te berekenen!