Levertijd en Verzendkosten

Wanneer u een orderbevesting met factuur heeft ontvangen en de factuur ook heeft betaald (en wij het bedrag ontvangen) is het een bestelling. Wij doen dan ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. 

Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden geplaatst, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Dit geld niet voor alle producten. Dit geld alleen voor die bij ons op voorraad liggen in het magazijn. De levertijd varieert van 2 tot 5 werkdagen afhankelijk naar welk land deze wordt verstuurd. De levertijd gaat in als u uw betaling heeft voldaan (voor 15:00 uur op werkdagen). 

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk en op tijd op de hoogte. 

Wij kennen gratis verzenden vanaf € 150,00 (Nederland).

Voor Belgie geld geen vanaf prijs gratis levering!

Hieronder een overzicht:

Kleine onderdelen (S): Nederland € 2,95. Belgie: € 6,95
Middel grote producten (M): Nederland € 4,95. Belgie: € 6,95
Grote producten (L): Nederland € 6,95. Belgie: € 9,95
Extra grote producten (XL): Nederland € 10,00. Belgie: € 12,50

Wij leveren ook buiten de Nederland alleen in Belgie, anders; kijk op onze internationale site: Biminitopservice.eu

Levering verloopt via pakketbezorgen van GLS of POSTNL. Wij kunnen afwijken door samen te werken met DPD, DHL,GLS of UPS of andere international vervoerders. Wij kiezen zaken te doen door een afweging te maken tussen door kwaliteit , betrouwbaarheid en prijs. 

Helaas kunnen wij het exacte moment van aflevering niet garanderen. 
Wel ontvang je na verzending een trackingnummer zodat je het pakket zelf in de gaten kunt houden.